SIGNATUR arkitekter

BIMx – 3D visualisering af dit byggeprojekt på mobiltelefon, tablet, computer eller VR briller

Moderne teknologi, der skaber overblik fra byggestart

,Hvordan vil det færdige byggeri se ud? Det er et spørgsmål langt de fleste bygherrer stiller sig selv ved byggestart, hvor de første idéer kommer på bordet. Det kan være abstrakt at skulle forholde sig til tegninger på et stykke papir. Og jo mere kompliceret og omfattende et byggeri, jo vanskeligere. Her hjælper 3D visualisering med at konkretisere byggeprojektet, så du kan træffe sikre og velbegrundede valg.

3D visualisering skaber tryghed og overblik
Vi anvender BIM, når vi skitserer og projekterer dit byggeprojekt. Vi tilbyder vores bygherre 3D visualiseringer og BIMx, en unik mulighed for at gå rundt i, og se bygninger og rum, før de bygges. Materialeoverflader og lysindfald i modellen, giver det bedste grundlag for beslutninger i de første faser af planlægningen. BIMx kan vises på mobil, iPad eller computer, allerede når de første ideer/forslag er udarbejdet af arkitekten.

BIMx giver dig mulighed for at træde ind i dit firmadomicil, skole- eller boligbyggeri allerede i planlægningsfasen. l Med 3D briller på, kan du træde ind i en virtuel model af dit projekt, og se hvordan eksempelvis rumdeling, materialevalg, bygningskonstruktioner og lysindfald fungerer i praksis. 3D visualiseringen gør skitserne levende og håndgribelige, så du kan danne dig et helt konkret indtryk af det færdige byggeri. Du kan meget tidligt i skitseringsfasen forholde dig til slutresultatet, og nå at korrigere de detaljer i byggeriet, du ikke er helt tilfreds med.

Koordinering af byggeprojekt på tværs af faggrupper
3D visualisering i BIM er ikke kun et praktisk redskab, som hjælper dig med at træffe de rigtige valg. Det er også nyttigt software, som vi bruger internt, til at koordinere byggeriet på tværs af faggrupper. Med BIM kan vi koble en række vigtige informationer på de enkelte byggeelementer, så arkitekten, entreprenøren, projektlederen og håndværkeren på byggepladsen, undervejs i byggeriet, har adgang til samme opdaterede informationer. Det giver et effektivt og velkoordineret arbejdsflow, som minimerer risikoen for fejl og forsinkelser.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop
dit projekt, er du velkommen til at kontakte:

Søren Nørgaard
Partner og Arkitekt MAA / Byggeøkonom

TLF: 22750036 sn@signaturarkitekter.dk