SIGNATUR arkitekter

Rækkevillaer – Harridslev

Rækkevillaer Tingager
Boligbebyggelse med fleksibel planløsning

Arkitekttegnede rækkevillaer, der sælges på projektstadie hos lokal ejendomsmægler
Rækkevillaerne på Tingager i Harridslev har en central placering i et naturskønt lokalområde nær Randers. Tæt på byen – men alligevel også på landet. Placeringen gør boligerne attraktive både for det unge par, børnefamilien og ældre. Derfor har en fleksibel planløsning og indretning været vigtig i skitseringen af villaerne.  I processen med at projektere gennemtænkte og funktionelle boliger, der kan ændres i takt med købers skiftende behov, har vi rådgivet entreprenøren om, hvilke valg, der vil være fornuftige og salgbare:
Boliger, der er rare at være i
Arkitekturen i rækkehusene Tingager tager sit afsæt i at skabe boliger af høj kvalitet med fokus på godt indeklima og dagslysforhold. For at skabe gode dagslysforhold for alle boliger er de planlagt med ensidige taghældninger, som rejser sig mod vest. Hér vil aftensolen ramme de overdækkede terrasser, og trække lys ind i det gennemgående køkken/alrum og stue. Mod øst har boligen den laveste bygningshøjde, men også her er der blevet plads til en overdækket terrasse. Dvs. hver bolig får et gennemlyst rum, som strækker sig fra vest til østsiden, inklusiv overdækkede terrasser i hver facade.  

Indvendigt kommer de endsige taghældninger til udtryk i loft til kip med skrå indvendig loftshøjde. Det giver boligerne karakter, og skaber gode rumlige oplevelser. 

 

Detaljer om rækkevillaerne på Tingager i Harridslev 


20 rækkevillaer med ensidig taghældning 


Fleksibilitet i anvendelsen af de enkelte rum, men også i form af muligheden for at omdanne en tre-værelses bolig til en fireværelsesbolig – efter at byggeriet er opført 


Fleksibel planløsning, der giver mulighed for forskellige placeringer af husene på grundene  


Øst- og vestvendte terrasser, så der er fuld udnyttelse af både morgen- og aftensol 


Gennemstrømmende dagslys 


Vedligeholdelsesfri materialer 


Facaderne er en kombination af en varm gul mursten og en let facadebeklædning, som patinerer til en varm brun-orange farve, som cortinstål. Kombineret med tagrender og nedløb i zink og stålplader i samme zinkfarve. 


Carport og skur, hvor et gennemsigtigt kvalitetstag af polycarbonat sørger for at dagslyset strømmer ned, så det fx er let at finde sine ting. 


Fællesområder 


 

Se billeder fra projektet ovenfor (klik for større billeder):

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop
dit projekt, er du velkommen til at kontakte:

Søren Nørgaard
Partner og Arkitekt MAA / Byggeøkonom

TLF: 22750036 sn@signaturarkitekter.dk