SIGNATUR arkitekter

Studietur til vores egne byggerier

I Oktober 2018 tog vi en dag væk fra tegnestuen for at besøge vores nogle af vores egne igangværende byggepladser og byggerier.

11. Oktober 2018:

I dag tog vi fri fra skrivebordsarbejdet for at besøge nogle af vores byggerier, som er under opførelse. Det var en lærerig dag for os alle, både de garvede og de nyuddannede.

Ved det nye klubhus for Langå IK fortalte arkitekt Søren Nørgaard, om processen fra skitseprojekt til færdig byggeri. Herunder bl.a. hvordan ideerne fra skitseprojektet understøttes af de konstruktions,- og materiale løsninger, som bliver udført i det endelige byggeri.

Til Åbent Hus på rækkehus projektet i Tingager, så og hørte vi om ventilationsvinduet, som kombineret med udsugsvarmepumpe er en enkel ventilationsløsning sammenlignet med de mere konventionelle løsninger.

Sidst, men ikke mindst, var vi ude og kigge på den formidable udsigt, som vores 4 rækkeboliger på Aavej i Langå får. Her er opstillet en platform i to etager, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt, som der bliver fra de to forskellige etager. Præcis i dag hvor vi havde høj solskin, var vi alle klar til at flytte ind i boligerne.

Det var en fantastisk dejlig dag, hvor alle i firmaet fik indblik i processen fra tegninger til færdig byggeri.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med netop
dit projekt, er du velkommen til at kontakte:

Preben Nørlund
Arkitekt MAA

TLF: 44 12 72 96 pn@signaturarkitekter.dk